Visoka in lepa zmaga v Metliki, le še korak do 1.B lige

RK Metlika : RK Ajdovščina 23:32 (10:18)
rk metlika rk ajdovscina 23

V soboto zvečer je bila v Metliki odigrana tekma predzadnjega kroga v 2. državni ligi. Sinovi burje so ob bučni podpori svojih navijačev zanesljivo premagali domačine. Za trinajsto zmago v sezoni je treba pohvaliti prav vse igralce. 

Ekipa RK Ajdovščine je pod vodstvom trenerja Branka Lebana in vodje moštva Robija Žorža nastopila v naslednji postavi:

Štrancar Matevž, Velikonja Matija 5, Svetik Jani 5, Peljhan Marko, Vidic Patrick, Stanič Luka, Pelicon Domen 6 (5), Koren Matic 9, Masilo Tilen 5, Bizjak Žan 1, Žbogar Jan, Vunjak Filip, Krauthaker Brane, Bratina Luka 4.

rk metlika rk ajdovscina 12Sinovi burje so začeli odločno in silovito, ter v 5. minuti povedli z 0:5. Do 22. minute je razlika ostala enaka, nato pa so naši z delnim izidom 4:0 ušli na razliko 9 zadetkov. Polčas se je končal z 10:18

Drugi polčas je potekal v bolj izenačeni igri, saj je razlika do 44. minute ostala enaka (+8), nato pa sta z zaporednima goloma kapetan Matija Velikonja in Matic Koren le to povišala na deset. Do konca tekme je nato še štirikrat zadel Jani Svetik, zadnji gol za naše pa je v zadnji minuti dosegel Luka Bratina

Začelo se je slavje na igrišču in na tribunah športne dvorane v Metliki. Na tekmo je naše prišlo spodbujati veliko število navijačev, ki so se na dolgo pot odpravili z avtobuso in bili pravi 8. igralec naše ekipe. Zato si še posebej navijači zaslužijo pohvale, po koncu tekme pa so se jim ljubljenci zahvalili tudi s transparentom. Več o tem in slavju v fotogaleriji.

Sledi še zadnja tekma v sezoni, ki bo dala odgovor, ali bodo naši napredovali v višjo kategorijo. Tekma bo na ajdovski občinski praznik, v soboto 5. maja, čas začetka tekme pa bomo sporočili naknadno.

Fotogalerija s tekme (foto: Primož Brecelj) 

Plakat SP 32

WithU2

Kontakt

  • Rokometni klub Ajdovščina
  • Tovarniška cesta 7, p.p. 90,
  • 5270 Ajdovščina, Slovenija
  • Tel: +386 41 507 703
  • Fax: +386 5 368 90 39
  • Email:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  •                Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mladi pozor!

slide22

Pridružite se nam !!!